Normstahl garázskapu

Normstahl szekcionált garázskapuk

A kompromisszummentes garázskapu megoldás

A Normstahl Entrematic garázskapu a svéd Ditec cég exkluzív márkája, ahol a minőségi kérdésekben nincs kompromisszum. A Superior+ 42 Normstahl garázskapu a prémium márka prémium modellje, amely a tartósság és a funkcionalitás mellett egyedi megjelenést is képes nyújtani.

Szekcionált garázskapu

A Normstahl szekcionált garázskapuk, melyek rendelkeznek az ilyen típusok minden értékes jellemvonásával. Ez azt jelenti, hogy a Normstahl garázskapu egy előre kiépített vázszerkezeten mozog, amely felfelé vezeti a kaput. Ennek köszönhetően kinyitva a garázskapu nem foglalja az értékes belső vagy külső teret, azaz a garázsban és a garázs előtt a tér maximálisan kihasználható. A Normstahl szekcionált garázskapu további sajátossága, hogy a nyílást teljes szélességében átjárhatóvá teszi.

Extra hőszigetelésű Normstahl garázskapu

A Normstahl garázskapu paneljei dupla rétegű acéllemezből készülnek, ahol a rétegek között egy 42 mm vastagságú szilárd hőszigetelő hab található. A 42 mm-es hab nem csak a hőszigetelési szempontokat alapul véve emelkedik ki a kategóriájából, de a stabilitás és a masszív felépítés tekintetében is. A kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező garázskapu Önnek képes spórolni a fűtési vagy éppen hűtési energiaszámlán.

Az acél részek a Normstahl garázskapu szinte minden pontján horgannyal vannak bevonva, és ez jellemző a kapu lamelláira is. A galvanizált fémet nem tudja kikezdeni a rozsda, kiválóan ellenáll akár a zord időjárási viszontagságoknak is. Képes az értékes és masszív garázskaput hosszú éveken át megvédeni. A Normstahl garázskapu paneljei az alap felületvédelmet meghaladóan felületvédő és színt adó festékréteggel is be vannak vonva. Ez a plusz védelmen kívül meghatározza a kapu színét, elegáns megjelenését is.

Tartósságra tervezve

A Normstahl garázskapu vázszerkezete is horganyzott elemekből áll. Így nem szükséges feleslegesen aggódni, hiszen a kiegészítők is ugyanolyan hosszú életciklussal rendelkeznek, mint a fő darabok. A hosszú élettartam és a megbízható működés Önnek kevesebb gondot, kényelmesebb használatot és nyugodtabb életvitelt jelent. Ezt támasztja alá a gyártó által a Normstahl garázskapuhoz nyújtott akár 10 év garancia is.

A Normstahl garázskapu masszív és tartós szerkezete makulátlanul ellenáll a kisebb-nagyobb mechanikai behatásoknak. Ugyanakkor az extra védelem érdekében opcionálisan választható a betörés elleni védelem. Ez Önnek még nagyobb biztonságot és egyben nyugalmat jelent.

Kényelmes és biztonságos használat

A hosszú élettartam komfortos igénybevétellel párosul. A Normstahl garázskapu csendes működését a golyós csapágyakon futó görgők biztosítják. Ez az alkatrész a halk gördülés mellett tökéletesen sima, egyenletes futást is garantál. A megfelelő burkolatok, illetve kialakítások jóvoltából a garázskapu veszélyes alkatrészei jelentősen redukálják a véletlen baleset kockázatát, még kisgyermekek esetében is.

A Normstahl szekcionált garázskapu lamellák tökéletes szigeteléséről zárt állapotban egy körbefutó és az időjárás szélsőségeinek jól ellenálló gumitömítés gondoskodik. A felhasználói igények szerint a Normstahl garázskapu alsó tömítő gumiján lévő szellőzőlyukak megfelelően támogatják a garázs szellőzését, de akár zárva is maradhatnak, ha a szellőzés nem kívánalom.

Stílusos megjelenés

A Normstahl garázskapu akár 10 eredeti és további 10 festett alapszínben is érhető el. A választék kiterjed a szokásos fehértől a rubinpiroson át a fenyőzöldig többféle árnyalatra. Ugyanakkor a Normstahl garázskapu bizonyos modelljei szinte bármelyik RAL színskála szerinti színárnyalatban megrendelhető, hogy az Ön otthona a színek tökéletes harmóniáját tükrözze. A prémium garázskapuk trendi és modern sima felülettel, 66 sztenderd méretben rendelhetők.

Hasznos kiegészítők

A színek és a felületi mintázatok variációinak számát a garázskapu esetében tovább fokozhatjuk a különféle, akár exkluzív vagy dizájn bevilágító ablakokkal. Akár 13 különféle megjelenésű ablakból és egyfajta szellőzőből válogathatunk. Ezekből azonban akár többet is kérhetünk a garázskapuba, amily így igazi egyediséget és funkcionalitást fog tükrözni.

Bizonyos Normstahl garázskapu  modellek választható dizájn motívumai azonban még ettől is többet adnak. A modern stílusvilág sajátos vonalvezetését és rendhagyó harmóniáját. A dizájn motívumok segítségével nem csak egyedivé, de elegánssá és irigylésre méltóvá megjelenésűvé varázsolhatja a minden kényelemmel ellátott kaput.

 


 

Modellválaszték

Superior+ 42 Normstahl garázskapu

A Normstahl garázskapu maximalista változata, számos hasznos kiegészítővel. Az egyszerűbb garázskapu modellek minden előnyös tulajdonságával rendelkezik, de ehhez a kapuhoz bizonyos dizájnelemek már alapesetben is járnak. A kapu többi választható tulajdonságával együttesen, az Ön garázskapuja tényleg egyedi megjelenést fog tükrözni.

Superior 42 Normstahl garázskapu

A kiváló minőségű és széles skálájú alap szolgáltatásokon túlmenően, a Normstahl garázskapu kibővített változata funkcionális és megjelenésbeli extrákat is kínál. Ilyen a pompás hőszigetelés mellett az alsó szellőzők megléte, a remek betörés elleni védelem, vagy a személybejárók opcionális választhatósága.

Smart 42 Normstahl garázskapu

A Normstahl garázskapu alap modellje, ennek ellenére számtalan hasznos funkcióval és újítással rendelkezik. Köszönhető ez a 42 mm vastag hőszigetelésnek, vagy a kisebb kapukba integrált húzórugó rendszernek. Hat alapszínben, négy modellválasztékban áll rendelkezésre.

Oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu

A szekcionált garázskapu egyik újfajta, trendi megoldása, amikor a garázskapu nem felfelé, hanem oldalirányba csúszik el. Elsősorban olyan helyeken javasolható, ahol a garázs magassága nem teszi lehetővé a felfelé nyíló típus beépítését, de a szélesség elegendő.