Ditec TOP garázskapu mozgató motor

DITEC - az Automata Bejáratok Specialistája

DITEC TOP
Garázskapu mozgató motor billenő és szekcionált garázskapukra

Garázskapu mozgató motor 5 év garanciával

DITEC TOP garázskapu mozgató motor - ISO 9001 minősítéssel

A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége. A közel négy évtizedes múltra visszatekintő cég, automata berendezései már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A TOP603 és 903 garázskapu mozgató motorok lakossági garázskapuk mozgatására lett kifejlesztve, és a több mint 10 évig forgalomban lévő GLOBE motor szériát váltották. Fő különbség a gyorsabb működés.

A DITEC garázskapu mozgató automatikák a masszív felépítésüknek és a megbízhatóságuknak köszönhetően az átlagostól intenzívebb igénybevételre is használhatók. Így tökéletesen alkalmasak nem csak családi házak esetében, hanem kissebb társasházak garázskapuinak mozgatására is.

 

A beépített intelligens vezérlésnek köszönhetően kiválóan alkalmas fotocellák és más biztonsági eszközök kezelésére, vagy akár beléptető rendszerek részeként is.

 

Nincs többé az a zord időjárás, ami Önt zavarná. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a garázskapu.

DITEC garázskapu mozgató motor

Mit nyújt Önnek
a DITEC TOP garázskapu mozgató motor?

 

DITEC garázskapu mozgató motor bármilyen garázskapuhoz

A DITEC TOP603 és 903 elegáns burkolata kétféle motort és hajtóművet rejt.

TOP603 – Halk működésű, megbízható és biztonságos. Családi és társasházak 600 N teljesítményű garázskapu mozgató motorja, 8 m2 méretig. Mindent tud, amit egy garázskapu mozgató motornak tudnia kell.

TOP903 – Családi és társasházak nagy méretű garázskapura ajánlott motor. 1000 N teljesítmény, 15 m2 méretig. Erő és az intelligencia, többféle biztonsági és kényelmi funkcióval.

ITEC TOP Garázskapu mozgató motor billenő és szekcionált garázskapukra

Halk működés és hosszú élettartam

A DITEC TOP egy erős, strapabíró garázskapu mozgató motor és hajtómű. Fogazott szíjas vezetősínnel is vásárolható. A „C” profilú horganyzott vezetősín alap esetben is halk működést biztosít, de a fogazott szíjas az átlagosnál is lényegesen csendesebb.

TOP garázskapu motor fogazott szíjjas meghajtással

A DITEC garázskapu mozgató motorban használt fogazott szíj, megegyezik a DITEC automata ajtó fogazott szíjával, ahol is több millió nyitásra és több száz kg-os ajtószárnyak mozgatására használják. Így a jól bevált hosszú élettartam és nagy terhelhetőség valóban halk működéssel párosul.

DITEC garázskapu mozgató motor 5 év garanciával

Minden DITEC garázskapu mozgató motor CE minősítéssel rendelkezik, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi berendezéseit.

A minőséget és a megbízhatóságot mi sem bizonyítja jobban, mint az 5 év garancia.

DITEC garázskapu mozgató motor –
biztonság és megbízhatóság

 

A DITEC garázskapu mozgató motorok kiforrott konstrukciók, melyeknél megbízható működés kimagasló biztonsággal párosul.

Rácsukódás elleni védelem – ODS akadályérzékelés. A garázskapu záródása közben véletlenül akadályba ütközhet. Ez leggyakrabban egy garázsból kilógó tárgy, de lehet egy játszó gyermek vagy háziállat is.

Ezek védelmében érdekében fejlesztette ki a DITEC a nyomatékfigyelésen alapuló vezérlő elektronikáját, mely a garázskapu mozgását, annak minden fázisában ellenőrzi. Akadály érzékelésekor, a baleset megelőzése érdekében a motor a garázskaput azonnal megállítja és visszanyitja. A garázskapu mozgató motor kiegészíthető fotocellás védelemmel is. Így tovább lehet fokozni szeretteink és értékeink biztonságát.

Szélsőséges időjárási körülmények sem jelentenek problémát. A DITEC garázskapu mozgató motor –20° és +50° között mindig megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, a DITEC TOP nem hagyja cserben.

DITEC garázskapu mozgató motor akadályérzékeléssel

DITEC garázskapu mozgató motor – intelligens öntanuló vezérlő elektronika

Fejlett, mikroprocesszoros, öntanuló vezérlés. Így tartalmazza a jól bevált, erős és csendes mechanika mellett, a legmodernebb, öntanuló, intelligens elektronikát.

DITEC TOP garázskapu motor nyitott helyzetben

Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés. Nincsenek többé korrodálódó, vagy elkopó végállás kapcsolók, ezért nincs gond a végállások beállításával sem. Elég csak csatlakoztatni a hálózati 230V-hoz, megnyomni a távirányító gombját, és a többit elvégzi a vezérlés. Első bekapcsoláskor, lassan kinyitja a garázskaput és megtanulja, hogy meddig kell nyitni és zárni. Ez után már minden automatikus.

Az intenzív igénybevételre tervezett 24 voltos DC motor, a végállásoknál lassít. Ez kíméli a garázskaput, és pontosabb záródást tesz lehetővé.

Az Ön kényelme érdekében felkapcsolja a világítást, megkönnyítve az éjszakai autóba be- és kiszállást.

Ha netán feledékeny, a DITEC TOP a garázskaput automatikusan be is csukhatja Ön helyett.

DITEC garázskapu mozgató motor –
biztonságban az autója

Önzáró hajtómű – A DITEC TOP garázskapu mozgató motor önzáró hajtóműve áramkimaradás esetén is biztosítja a garázskapu zárt állapotát. Keményen ellenáll a feszegetésnek, és ezáltal óvja a garázsban lévő autóját.

Európai szabvány szerinti, 433,92 Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC saját fejlesztésű rádiórendszernek köszönhetően, rossz szándékkal hiába próbálják lemásolni a távirányító kódját.

A kód egy matematikai algoritmus szerint minden gombnyomásra változik. Ezt a változó kódot csak a vezérlésbe épített rádióvevő tudja követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a garázskapu mozgató motor nem indul el.

DITEC ZEN kettő és négy csatornás távirányítók

A kettő és négy csatornás távirányítókat többféle színben gyártják, így akár a család minden tagjának más-más színű távirányítója lehet. A négy gomb lehetőséget nyújt négy különböző eszköz távirányítására is. Egyetlen elegáns távirányítóval működtethető a garázskapu, a kerti kapunyitó, a riasztó rendszer, és az infra kerítés is. Ha csak a kerti világítást szeretné távirányítással kapcsolni, természetesen az is megvalósítható. Hogy a távirányító mindig kéznél legyen, a fali tartó és a napellenzős tartó teszi lehetővé. Így nem csak a kulcscsomón lehet távirányítója, hanem bárhol, ahol csak szüksége van rá.

DITEC garázskapu mozgató motor –
kényelem, elegancia, széles körű alkalmazhatóság

 

TOP garázskapu motor lezárt garázzsal

Gyors nyitás és zárás. A DITEC TOP egy átlagos garázskaput alig 15 másodperc alatt kinyit vagy bezár.

Áramkimaradás esetén, a motor a belsőoldali gyors kioldó segítségével, egy könnyed mozdulattal függetleníthető a garázskaputól. Ekkor a garázskapu kézzel is könnyedén nyitható és zárható.

Ha nincs más bejárat a garázsba a garázskapun kívül, akkor a kézi kulcsos kioldó segítségével lehet a garázskaput kívülről kinyitni.

 

DITEC garázskapu mozgató automatika

DITEC garázskapu mozgató automatika

DITEC garázskapu mozgató automatika

DITEC garázskapu mozgató automatika

A DITEC TOP garázskapu mozgató motorhoz többféle kényelmi és biztonsági kiegészítő csatlakoztatható. Hagyományos kulcsos kapcsoló, digitális kódkapcsoló vezetékes és vezeték nélküli kivitelben is.

A rácsukódás elleni védelem biztonsági fotocellával fokozható. A fotocella szerelhető oszlopra, falra és falba süllyesztve egyaránt.

DITEC garázskapu mozgató automatika

Közvetlenül az utcára nyíló garázsoknál sárga villogó lámpával lehet figyelmeztetni a kihajtásra a gyalogos és az autós forgalmat. Így a balesetek elkerülhetők.

Társasházi teremgarázsoknál, vagy más forgalmas garázskapuknál forgalomirányító lámpával lehet tovább fokozni a biztonságot, segíteni a gyors és zökkenőmentes áthaladást.

DITEC garázskapu mozgató automatika

DITEC garázskapu mozgató automatika

DITEC garázskapu mozgató automatika

Fokozott biztonságot igénylő helyeken akár kártyás beléptető rendszer is vezérelheti a DITEC TOP garázskapu mozgató motort.

Minden DITEC garázskapu mozgató automatika Európai Unióban minden érvényben lévő, ide vonatkozó előírásnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termék. Úgy lettek kialakítva, hogy kézi mozgatású kapukra telepítve megfeleljen a 2006/42/EC irányelvnek, és az abban leírt biztonsági követelményeknek. Megfeleljen az 2006/95/EC Alacsony Feszültségű Irányelvnek, és a 2004/108/EC elektromágneses összeférhetőségre vonatkozó irányelveknek.

Válasszon Ön is biztonságosan működő és megbízható DITEC garázskapu mozgató motort, mely hosszú évekig fogja Önt szolgálni.

 

TOP garázskapu motor műszaki adatok

Az alábbi képek egy átlagos igényeket kiszolgáló, DITEC TOP típusú garázskapu mozgató automatika elhelyezkedését és kábelezését mutatja. Speciális igények, és a helyszín adottságaitól függően kábelezés ettől eltérhet.
Reméljük, hogy a fenti képek és információk segítenek a garázskapu mozgató automatika kiválasztásában. Egyedi igények esetén kérje szakembereink tanácsát. Telefon: (06-24) 526-300.

TOP garázskapu motor kábelezése

1. Motor
2. Vezetősín
3. Távirányító
4. Áramszüneti gyors kioldó
5. Biztonsági fotocella: 4×0,5
6. Bemenő tápfeszültség 230 volt: 3×0,75

 

Ne bízza a szerelést amatőrökre!
Hívja a szakembereket!
Garázskapuk automatizálása igényes kivitelezéssel, 5 év garanciával.

DITEC TOPgarázskapu mozgató automatika. DITEC kapunyitó 5 év garanciával. DITEC kapunyitó motor garázskapukra.
DITEC garázs kapunyitó, a professzionális kaputechnika.
Szaktanácsadás, helyszíni felmérés, beépítés, automatizálás, teljes körű kivitelezés.

Garázskapu BudapestDITEC garázskapuEUROHOLZ fa garázskapuECOTOR garázskapuGarázskapu referenciák